Trabzonspor'un serisi bitti

Bordo mavili takım 2017'de ilk mağlubiyetini aldı

Trabzonspor'un serisi bitti
Nefesleri kesen maçta son dakika golüyle Beşiktaş’a boyun eğen Trabzonspor’un 2017’deki 10 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Bu sezon Siyah-Beyazlı ekibe 3 gol atmayı başaran tek takım olan Fırtına, puana ulaşamasa da oynadığı futbolla alkış aldı.

Dün akşam Medical Park Arena’da oynanan Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesi, son yılların en çekişmeli maçlarından birine sahne olurken, futbolseverler gole ve pozisyona doydu. Teknoloji harikası stadı dolduran Bordo-Mavili taraftarların coşkusu 90 dakika boyunca hiç kesilmezken, Trabzonspor da iyi başlamadığı karşılaşmayı oldukça iyi bir futbolla devam etse de gol düellosunu kazanan taraf 4-3’lük skorla lider Beşiktaş oldu ve Fırtına için bir devir kapanmış oldu.

 13 Ocak’ta deplasmanda Bursaspor ile oynadığı ve kazanmayı başardığı mücadele sonrası harika bir seri yakalayan Bordo-Mavililer’e Beşiktaş dur dedi. Yenilmezlik serisini 11 maça çıkarma şansını tepen Trabzonspor, Avrupa kupaları hedefinde ağır yara aldı.

Beşiktaş’a 3 gol birden

Süper Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayı olan Beşiktaş’a sahasında 3 gol birden atmayı başaran Trabzonspor, bu sezon içinde bunu başaran ilk takım oldu. Şampiyon olduğu sezon ligde rakiplerinin hiçbirinden 3 gol ya da daha fazlasını yemeyen Siyah-Beyazlılar, aynı başarıyı Trabzonspor karşısında sürdüremedi. Öte yandan Trabzonspor’la oynadığı son 2 deplasman maçını 2-0’lık skorlarla kazanan Beşiktaş, yine Bordo-Mavililer’e galibiyet şansı tanımadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor