Trabzonspor'un savunma bakanı!

Onur onun için “Fantastik bir oyuncu” dedi.

Trabzonspor'un savunma bakanı!
Trabzonspor’un 34 yaşındaki stoperine takımda ‘Savunma bakanı’ lakabı takıldı. Bunun anlamını öğrenen Durica, arkadaşlarına tek tek teşekkür ederken, Onur onun için “Fantastik bir oyuncu” dedi.

Bordo-mavililerin sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı 34 yaşındaki Slovak stoper Jan Durica, performansıyla kısa sürede gönüllerde taht kurdu. Galatasaray derbisinde yaptığı birbirinden kritik müdahalelerle dikkat çeken Durica'ya takım arkadaşları 'Savunma bakanı' lakabını taktı. İlk dönemlerde buna anlam veremeyen tecrübeli oyuncu daha sonra tercümandan, 'Savunma bakanı' lakabının anlamını öğrenince tüm arkadaşlarına teşekkür etti. Bordo-mavili takımın kaptanı Onur, Durica için, 'Fantastik bir oyuncu' yorumunda bulunurken, savunmada birlikte oynadığı Uğur Demirok ise tecrübeli oyuncu için, "Tam bir lider ve karakteri ile örnek bir oyuncu" yorumu yaptı.

DURİCA NE YAPTI?
Şut: 5
İsabetli Pas: 270
Pas Başarı: % 74
İkili Müc.Top Kaçma: 19
İkili Müc.Top Kaybetme: 5
Süre: 720 Dk.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor