Trabzonspor'un sarı kırmızı virajı

Trabzonspor, milli araya kadar en az kayıpla gitmenin hesaplarını yapıyor.

Trabzonspor'un sarı kırmızı virajı

Haber61 / Spor Servisi

Teknik Direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran bordo mavili ekip Rıza Çalımbay ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştı. Yeni teknik direktör Çalımbay yaptığı açıklamada milli araya kadar olan karşılaşmaların öneminden bahsedip milli maç arasında taşların yerine oturacağından bahsetmişti.


Cumartesi günü oynanacak Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından Galatasaray'ı ağırlayacak olan Trabzonspor daha sonra Kayserispor'un konuğu olacak. Bu üç karşılaşmanın önemine değinen Çalımbay, Kayserispor karşılaşması sonrası girilecek milli araya en az kayıpla girmenin hesaplarını yapıyor.

İlginç bir detay ise Çalımbay'ın hedef koyduğu üç karşılaşmada da takımların sarı kırmızılı reklere sahip olması, Yeni Malatyaspor, Galatasaray ve Kayserispor'un sarı kırmızılı formalarına karşı mücadele edecek Trabzonspor'da milli maç arasına kadar kayıp istenmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor