Trabzonspor'un Şampiyonluk Kupası müzede!

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu'nu şampiyon tamamlayan Trabzonspor, kupasının müzedeki yerini aldığını duyurdu.

Trabzonspor'un Şampiyonluk Kupası müzede!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu'nunda çıktığı 38 maçta 23 galibiyet, 12 beraberlik ve sadece 3 malubiyet alarak sezonu lider tamamlamayı başarmıştı.

Son Şampiyon Trabzonspor'dan yapılan açıklamada Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonluk Kupası Şamil Ekinci Müzesi’ndeki yerini aldığı belirtildi.

Bugün itibariyle Trabzonspor taraftarları kupayı ziyeret edebilecek.

Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“2021/2022 Türkiye Spor Toto Süper Ligi Ahmet Çalık sezonunda kulübümüz futbol A takımı sistem, organizasyon, performans, rekor bileşenleri ile harika bir sezon geçirip büyük bir zaferin başlangıcına imza atarak tarihe geçmiştir. Kentimizi ve kulübümüzü bu üstün başarıya taşıyanlar her zaman saygı ve şükranla anılacak olup, bu önemli başarının uluslararası organizasyon ile taçlanacağına dair inancımız sonsuzdur. Şimdi ait olduğu yerde tüm spor severlerin ziyaretini bekleyen müzemizin zarif parçasının kuşaklar arasına köprü olacağından eminiz. Bu vesile ile sabırla bugünü bekleyen tüm Bordo Mavi yürekleri müzemize bekliyoruz.”

Trabzonspor'un Şampiyonluk Kupası müzede!

Trabzonspor'un Şampiyonluk Kupası müzede!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor