Trabzonspor'un sakatlarında son durum! Canlı yayında açıklandı

Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven Haber61 TV'ye sakatların son durumunu açıkladı

Trabzonspor'un sakatlarında son durum! Canlı yayında açıklandı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'ndekarşılaşacağı Basel maçının öncesinde bordo mavililerin Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Güven sakat futbolcuların son durumunu açıkladı. Güven " Onazi, takımla çalışmalara başladı ama oynaması için 1- 1 buçuk ayı daha var. Kendi sakatlıklarının yanı sıra deri döküntüsü sorunu var. Onun tedavisi için uğraşıyoruz. Abdülkadir Ömür,  4 ayl uzak kalacak olmasının sebebi tamir olduğu için. 1 ay kesin olarak ayak üstüne basmayacak. Ekuban'ın, Kasım ayının ilk haftasında takıma katılmasını bekliyoruz. Fernandes'i kontrol amaçlı oynatmıyoruz milli ara sonrası oynatabiliriz. Yusuf Sarı da aynı şekilde Kasım'ın ilk haftasında oynamasını bekliyoruz." dedi.

Güven ayrıca bugün kazanmak istediklerini belirterek "Bugün yenmek istiyoruz. İddiamızın sürmesi için puan ya da puanlar almamız lazım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor