Trabzonspor'un Rodallega planı!

Trabzonspor, Rodallega ile ilgili kararını haftaya verecek.

Trabzonspor'un Rodallega planı!

Trabzonspor'da sezon sonu sözleşmesi sona eren Hugo Rodallega'nın kararı bekleniyor.

Sezon sonu sözleşmesi sona eren ve çeşitli kulüplerle görüşmeler yapan Kolombiyalı golcü için Başkan Ağaoğlu, "Rodallega'ya teklifimizi ilettik. Tahmin ediyorum ki, o da önümüzdeki hafta kararını verecek. Eğer kararı olumlu olursa sıkıntı yok; eğer olumsuz olursa alternatif futbolcu da hazır. Alternatif futbolcuyu da şimdilik Rodallega'nın kararına kadar beklemede tutuyoruz." ifadelerini kullandı.

Rodallega ile anlaşılamamasının sebeplerini anlatan Ağaoğlu, "Ülkesinde oynama beklentisi vardı ama ülkesinde bizim kendisine teklif ettiğimiz rakamı göremedi. Türkiye'den de bir iki kulübün ilgisi vardı. Bunlardan birinin kulüp başkanı bana net olarak ilgilenmediklerini, düşünmediklerini söyledi. Diğer kulübün ilgisi devam ediyor. Ancak finansal açıdan baktığımız zaman zaten kulüplerin artık ayaklarını yorgana göre uzatmalarının zamanı geldi, 20 dakika da geçiyor. Açıkçası Hugo'ya teklif ettiğimiz rakamı dahil şu anda karşılayabilecek bir kulüp olduğunu düşünmüyorum. Finansal tablolara baktığım zaman bunu söylüyorum. Ama finansal tabloyu bozmak uğruna ya da aşırı borçlanmayı göz önüne almak gibi bir düşünce içine girdiklerinde iş farklı bir boyuta gidiyor. Mevcut duruma baktığınız zaman ortada fazla bir sorun gözükmüyor." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler