Trabzonspor'un Ribery ısrarı bitmedi

Trabzonspor'un Ribery transferinde B.Münih 5 Milyon euro istedi Trabzon 3, 5 milyon euro önerdi

Trabzonspor'un Ribery ısrarı bitmedi

Trabzonspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Fransızların ünlü futbolcusu Franck Ribery’nin kulübü Bayern Münih ile de görüşmeleri sonuçlandırma noktasına getirdiği iddia edildi

 Alman kulübüyle bonservis konusunda anlaşma sağlanırsa, yıldız futbolcu önümüzdeki sezon bordo-mavili formayı giyecek.
Geçen ay Almanya’ya giderek Fransızların ünlü futbolcusu ve menajeri Alain Migliaccio ile masaya oturan Başkan Muharrem Usta’nın şartları görüştüğü ve bu şartlarda anlaşma sağlanarak Alman kulübüyle temaslara başlandığı belirtildi.
 
Bayern Münih’in 8 milyon Euro bonservis bedeli istediği Ribery’nin transferiyle ilgili Alman kulübünden bonservisinde indirime gitmesi istenirken, bordo-mavililerin Fransız futbolcu için 3.5 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği öğrenildi.
 
Alman kulübünün fiyatı 5 milyon Euro’ya kadar indirdiği ve görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Trabzonspor, Ribery transferi için Alman kulübüyle yaptığı bonservis görüşmelerinde anlaşma sağlanırsa Fransız yıldız önümüzdeki sezon bordo-mavili formayı giyecek.
Fransız futbolcunun yapılan görüşmede bonuslar dışında yıllık 3 milyon Euro ücreti kabul ettiği belirtildi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor