Trabzonspor'un rakibine haciz şoku

Trabzonspor ile bugün karşılaşacak Kayserispor'a haciz şoku!

Trabzonspor'un rakibine haciz şoku

Süper Lig'de küme düşme potasında mücadele eden ve 34. hafta Trabzonspor ile kritik bir maça çıkacak olan Kayserispor, karşılaşma öncesi şok yaşadı. Kayserispor'a eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş haciz gönderdi. İşte detaylar...

Kayserispor bu sene yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle geçen sonbaharda yönetim değişikliğine gitmişti. Erol Bedir görevi bırakmış, yapılan seçim sonrası göreve Berna Gözbaşı gelmişti. Süper Lig'in ilk kadın başkanı olan Gözbaşı kulübü hem maddi olarak toparlamış hem de kümede kalma yolunda takımı büyük mücadele içine sokmuştu. 

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'u haciz şoku geldi. 

Kayserispor'da geçmişte çalışan ve kulüpten alacağı olan tercüman Oğuzhan Erdoğmuş alacaklarını tahsil edemeyince konuyu mahkemeye taşıdı.

Tüm uyarılara rağmen alacağını alamayan tercüman Oğuzhan Erdoğmuş dün kulübe avukatını göndererek haciz işlemi başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor