Trabzonspor'un rakibi hakemden çekiniyormuş!

Antalyaspor, Trabzonspor'u İstanbul takımlarıya karıştırdı

Trabzonspor'un rakibi hakemden çekiniyormuş!
ANTALYASPOR Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Trabzonspor'un Beşiktaş maçında mağdur oldukları yönünde açıklamaları olduğu için hakemle ilgili çekincemiz var. Hakem Alper Ulusoy'un adil olmasını bekliyoruz" dedi.

Başkanı Ali Şafak Öztürk, Hasan Subaşı Tesisleri'nde Trabzonspor maçına çok önem verdiklerini belirtti. Başkan Öztürk, oynadıkları son 2 maçta galip geldiklerini, iyi gidişatı sürdürmek istediklerini vurguladı. Osmanlıspor'la oynadıkları maçta hakem Alper Ulusoy'un kendilerini mağdur ettiğini öne süren Başkan Öztürk, daha sonra şunları söyledi:

"Ofsayt pozisyonu varken Osmanlıspor lehine penaltı ve kalecimize de kırmızı kart gösterdi. Bizim lehimize de penaltı vermedi. Milli maç nedeniyle verilen ara öncesi Trabzonspor ise Beşiktaş maçında mağdur olduğu yönünde yapılan açıklamalar yaptı. Bu yüzden Trabzonspor maçınmın hakemi Alper Ulusoy'un performansını yakından izleyeceğiz. İnşallah adil olacaktır. Depasmanda puan almak çok önemli. Bu nedenle elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor