Trabzonspor'un rakibi galibiyete hasret

Trabzonspor'un rakibi Antalyaspor 5 haftadır galibiyete hasret.

Trabzonspor'un rakibi galibiyete hasret

FT Antalyaspor, Süper Lig'in son 5 haftasında 3 puana hasret kaldı. Kırmızı-beyazlı takım, bu süreçte 4 mağlubiyet, 1 de beraberlikle sahadan ayrıldı.

Süper Lig’in 39. haftasında FT Antalyaspor sahasında, Göztepe’ye 3-2 yenildi. Bu mağlubiyetle kırmızı-beyazlıların galibiyet hasreti 5 haftaya çıktı. Son 5 haftada Antalyaspor, 4 mağlubiyet 1 beraberlik elde etti. Güney ekibi, bu sürede Çaykur Rizespor’a 3-2, A.Hatayspor’a 3-2, Galatasaray’a 1-0, Göztepe’ye 3-2 mağlup olurken, Fatih Karagümrük ile de 2-2 berabere kaldı. Antalyaspor, 5 karşılaşmada yediği 12 gole, 6 golle cevap verebildi. 43 puanla 13. sırada ve düşme hattının 6 puan üzerinde yer alan kırmızı-beyazlıların dış sahadaki beraberlik sayısının fazla olması dikkat çekiyor.
İç sahada 6 galibiyet, 6 beraberlik, 7 yenilgi alan Antalyaspor, dış sahada ise 3 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 mağlubiyetle tanıştı.

Kırmızı-beyazlı ekip 8 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler