Trabzonspor'un rakibi Fenerbahçe'de son durum ve muhtemel 11

Trabzonspor yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. İşte Trabzonspor'un rakibindeki son durum

Trabzonspor'un rakibi Fenerbahçe'de son durum ve muhtemel 11

Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında ligin açık ara lideri Trabzonspor, deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak. Ülker Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak maçta hakem Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük'ün yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ile Deniz Caner Özaral üstlenecek.

Sarı-lacivertli takımda 4 futbolcu ise Trabzonspor maçında görev alamayacak. Sakatlıkları bulunan Filip Novak, Luiz Gustavo, Ferdi Kadıoğlu ve Enner Valencia, bu maçta görev alamayacak.

Fenerbahçe'de Mesut Özil, uzun bir aranın ardından formasına kavuşacak. Özil, hastalık ve sakatlığı sebebiyle uzun bir ara takımdan ayrı kalırken 8 maç sonra kadroda yer alacak. Ligde en son 10 Ocak'ta oynanan Altay mücadelesinde görev alan Mesut Özil, 5 lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası ve 2 Avrupa maçında görev alamamıştı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Trabzonspor maçına şu 11'le çıkması bekleniyor: "Altay, Nazım, Serdar Aziz, Kim Min-jae, Szalai, Crespo, Zajc, Osayi-Samuel, İrfan Can, Pelkas, Serdar Dursun."

muhtemeş

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler