Trabzonspor'un rakibi Fener'e çifte şok

Bordo mavililerin bu hafta karşılaşacağı Fenerbahçe'de iki futbolcu sakatlandı

Trabzonspor'un rakibi Fener'e çifte şok

Trabzonspor'un bu hafta sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde bordo mavililerin rakibi çifte şok yaşadı.

Fenerbahçe’de kadro istikrarına cezalılardan sonra sakatlardan da bir darbe geldi. Soldado ve Jailson’un Galatasaray derbisi sonrasında gelen cezalarla eli kolu bağlanan Sarı-Lacivertli ekipte son olarak Alper ve Şener de sakatlar kervanına katıldı.

Bu ikilin Trabzonspor maçında forma giymelerinin zor olduğu bildirilirken, Kasımpaşa maçına yetiştirilecekleri açıklandı. Takıma sezon başında sakat katılan Tolga Ciğerci’nin tedavisi sürerken, fıtık ameliyatı olan Mehmet Topal’ın, Alanyaspor maçının son dakikalarında formasına kavuşması teknik heyeti sevindirdi.

Ekici belirsiz

Mehmet Ekici, takımla çalışmalara başlarken, gurbetçi futbolcunun Trabzon maçı kadrosuna alınıp alınmayacağının kararını Koeman verecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor