Trabzonspor'un rakibi Bursa'da da eksik çok

Maç öncesinde 9 eksiği bulunan Trabzonspor'un rakibi Bursaspor'da da bir eksik bulunuyor

Trabzonspor'un rakibi Bursa'da da eksik çok

Trabzonspor'un yarın karşılaşacağı Bursaspor'da sezonu kapatan Emmanuel Badu ve Barış Yardımcı bu maçta forma giyemeyecek. Fenerbahçe mücadelesinde kırmızı kart gören Titi ve Kubilay Kanatsızkuş da cezası nedeniyle oynayamayacak. Hafta içerisinde sakatlıkları bulunan Ertuğrul Ersoy’un bu maça yetişeceği öğrenilirken, Jires Kembo’nun ise oynama ihtimali oldukça düşük. 

BATALLA'NIN VEDA MAÇI

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve Bursaspor ile yollarını ayıracak kaptan Pablo Martin Batalla da, son kez taraftarının önüne çıkacak. Yeşil beyazlı ekipte uzun yıllardır forma giyen Arjantinli yıldız için taraftarın da özel sürprizleri olması bekleniyor. Ülkesine dönerek bir sezon daha futbol oynamak istediğini ifade eden Batalla, camianın kalması yönündeki ısrarlarına karşın kararından vazgeçmemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor