Trabzonspor'un rakibi Bugsaşspor'u tanıyalım

Trabzonspor’un rakibi Bugsaşspor

Trabzonspor'un rakibi Bugsaşspor'u tanıyalım

Haber61- Spor Servisi

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme turunda Trabzonspor’un rakibi Ankara temsilcisi Bugsaşspor oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme turu kuraları bugün çekildi. Bu tura 4. Turda seri başı olarak katılacak olan bordo mavili ekibin rakibi TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Bugsaşspor oldu.

Karşılaşma 30-31 Ekim ve 1 kasım tarihlerinde Ankara’da oynanacak.

Bugsaşspor TFF 2. Lig Kırmızı grupta 7 maçta aldığı 4 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 4. Sırada yer alıyor.

Teknik Direktörlüğünü Mustafa Dalcı’nın yaptığı Bugsaşspor maçlarını 4 bin 271 kişi kapasiteli OSTİM Stadın’da oynuyor.  Bugsaş’ın kadro değeri ise 3 milyon 400 bin Euro.

Takımda eski Trabzonsporlu Bora Sevim kaleyi korurken takımda Gençlerbirliği Göztepe gibi bir çok Süper Lig takımında forma giymiş Kerem Şeras'da bulunuyor.

Bugsaş'ın en golcüleri ise 7 maçta 3 gol atan Mustafa Cecenoğlu ve 6 maçta 3 gol atan sağ kanat oyuncusu Suat Kaya.

1461 Trabzon ile aynı kaderi paylaşmış

Osmanlıspor’un pilot takımı olarak liglerde mücadele eden Bugsaşspor 2013 yılında 1461 Trabzon ile aynı kaderi paylaştı.

TFF tarafından o yıl  Ankaraspor olan daha sonra Osmanlıspor  ile bağlarını koparmadığı için Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off oynamayacağı açıklanmıştı.

TFF Yönetim Kurulu, 1461 Trabzon'u Trabzonspor ile Anadolu Selçukluspor'u Torku Konyaspor ile Polatlı BUGSAŞ Spor'u da Ankaraspor ile "bağlarını koparmaları" yönünde geçen ay uyarmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor