Trabzonspor'un Prag programı açıklandı

Trabzonspor Sparta Prag maçı öncesinde antrenman ve basın toplantısı programı açıklandı

Trabzonspor'un Prag programı açıklandı

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turu rövanşında Sparta Prag ile oynayacağı maç öncesinde bordo mavililerin ve misafir takımın yapacağı antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu.

Buna göre Teknik Direktör Ünal Karaman ile kaleci Uğurcan Çakır’ın katılacağı basın toplantısı 14 Ağustos Çarşamba günü saat 17.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde başlayacak. Basın toplantısının ardından yine Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde 18.00’de gerçekleştirilecek antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak.

Misafir takım Sparta Prag ise aynı gün müsabakanın oynanacağı Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek.. 19.00’da başlayacak olan toplantının ardından misafir takım 19.30’da ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak antrenman gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor