Trabzonspor'un peşinde olduğu Barış Alper'i Galatasaray kapıyor

Trabzonspor'un yüksek bonservis talebi nedeniyle bekleme aldığı Barış Alper Yılmaz için Galatasaray devrede..

Trabzonspor'un peşinde olduğu Barış Alper'i Galatasaray kapıyor

Trabzonspor'un ısrarla istediği isimlerden biri olan Keçiörengücü forması giyen Barış Alper Yılmaz için kulübü 3.5 Milyon Euro isteyince transfer çıkmaza girmişti. Genç oyuncu için Galatasaray'ın atak yaptığı ve transferi bitirmek üzere olduğu belirtildi.

Fanatik'te yer alan habere göre;

Ankara Keçiörengücü'nün başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Galatasaray yolunda. Sarı Kırmızlı ekip Barış Alper için Başkent ekibi ile anlaşmak üzere.

1.5 milyon Euro + 1 futbolcu teklifi yapıldı

Başkent ekibi ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray, 21 yaşındaki kanat oyuncusu için 1.5 milyon Euro + 1 futbolcu teklifi yaptı. Keçiörengücü, 1.5 milyon Euro + 2 futbolcu isterken tarafların kısa süre içerisinde uzlaşmaya varacağı öğrenildi.

Keçiörengücü'nde 36 resmi maçta forma giyen Barış, rakip fileleri 8 kez havalandırırken, 5 kez de asist yaptı.

İsmi Lille'le de anılıyor

Kadrosunda Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Mustafa Kapı’yı bulunduran Lille ile de anılan Barış Alper, geçtiğimiz sezon Ankara Keçiörengücü ile ligde 34 maçın tamamında forma giydi. Başarılı sol kanat oyuncusu bu karşılaşmalarda 8 gol atarken 5 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Barış Alper Yılmaz, Türkiye Kupası'nda da 2 kez forma giydi. 

Ümit Milli Futbol Takımı'nda oynuyor

Sergilediği başarılı performans sayesinde Tolunay Kafkas tarafından Ümit Milli Futbol Takımı'na çağırılan Barış Alper Yılmaz, Hırvatistan ile oynanan ve 4-1 kaybedilen müsabakada sonradan oyuna girerek ay-yıldızlılardaki ilk golünü attı.

Haber61'in ilgili önceki haberi için tıklayın;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler