Deniz Çoban Trabzonspor'un penaltısının da es geçildiğini yazdı

Eski hakem Deniz Çoban, Trabzonspor'a iki kırmızı kartın verilmemesi tartışılırken bordo mavililerin penaltısının da esgeçildiğini yazdı

Deniz Çoban Trabzonspor'un penaltısının da es geçildiğini yazdı

Eski hakem Deniz Çoban, Trabzonspor Konyaspor maçının hakemi Hüseyin Göçek’i yorumladı. Maçın ardından bordo mavililere iki kırmızı kartın çıkmadığı eleştirileri yapılırken Çoban, Burak'a da penaltının verilmemesinin yanlış olduğunu belirtti.

İşte Çoban'ın değerlendirmesi;

Maçın 17. dakikası oynanırken; yere düşen Fofana’nın baldırına, Pereira; hedefinde top yokken tabanıyla bastı. Hakemlere verilen talimata göre, ‘Topsuz alanda yapılan bu tür müdahalelerde şiddet aranmaz’. Pereira bu pozisyonda kırmızı kart görmeliydi ancak Göçek sarı kart dahi göstermedi. 19. dakikada Moke’nin Burak’ı koluyla itmesi, penaltıydı. Ancak Burak’ın vücudu hakemin görüş açısını kapatıyor. Bu yüzden hakemi fazla eleştiremem. 52. dakikada Durica’nın, ayak bileğini kırdığı pozisyonda Göçek sarı kart gösterdi ama aslında Durica’yı atmalıydı. Çünkü Durica hız alarak, şiddetli ve acımasız şekilde rakibinin bileğine basmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor