Trabzonspor'un Özkahya kabusu

Halis Özkahya'nın yönettiği maçlardan Trabzonspor sadece bir puan çıkarabildi

Trabzonspor'un Özkahya kabusu
Haber61 Haber Servisi

Trabzonspor’un Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maçı hakem Halis Özkahya yönetecek

Trabzonspor Halis Özkahya ile bu sezon oynadığı iki maçta da galip gelemedi.  Özkahya bu sezon Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı Atiker Konyaspor ve MP başakşehir maçlarında düdük çaldı. Trabzonspor bu maçlardan sadece bir puanla ayrılabildi.
Hakem Halis Özkahya bu sezon ilk olarak Trabzonspor’un  17 Aralık 2016 tarihinde deplasmanda oynadığı ve 1-0 mağlup olduğu MP Başakşehir maçında düdük çaldı.Özkahya bu maçta Trabzonspor'un iki bariz penaltısını görmemezlikten gelerek mağlubiyette büyük rol oynadı.

Bu  maçın ardından hakem Özkahya  Trabzonspor’un  25 Şubat 2017 de deplasmanda oynadığı ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Atiker Konyaspor maçını yönetti.Bu maçlardan sahadan bir puanla ayrılan Trabzonspor  kendi kalesinde 2 gol görürken rakip kaleye bir gol atabildi.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA TRABZONSPOR'U KATLETTİ

Deplasmanda oynanan Medipol Başakşehir maçında Trabzonspor'un iki penaltısını da görmezden gelen Özkahya Trabzonspor'u bu maçta adeta katletmişti.Karşılaşmanın ilk yarısında Trabzonspor'un kazandığı frikik atışında topun başına Mehmet Ekici geçti.Bu futbolcunun ceza sahası içine yaptığı ortada Mustafa Yumlu ve Okay Yokuşlu'nun rakip savunma tarafındayere indirilmesini es geçti.Aynı Özkahya bu ataktan bir süre sonra Mustafa Akbaş'ın ceza sahası dışından attığı sert şutu Medipol Başakşehir savunma oyuncusu topu eliyle kesti hakem Özkahya o pozisyonu da es geçti.

Ligin 25.Haftasında oynanacak olan Trabzonspor -Galatasaraya maçına Özkahya'nın ataması Trabzonspor camiasında endişe yarattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler