Trabzonspor'un "ortasında" uyumsuzluk

Bordo mavili takımda orta alandaki uyumsuzluk dikkat çekiyor

Trabzonspor'un "ortasında" uyumsuzluk
Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 3. haftasında edplasmanda Göztepe ile karşılaşan ve 3-2 mağlup ayrılan Trabzonspor'da bir çok futbolcu kötü performansıyla eleştiri topladı.

Bordo mavililer maç boyunca dağınık bir görüntü sergilerken özellikle orta sahada atağa çıkarken kaptırdığı toplar nedeniyle rakibine bir çok gol pozisyonu verdi. Orta alandaki ağır yapı Trabzonspor'un hızlı ve dikine atak geliştirmesini de engelledi.

KUCKA VE OKAY OLMADI

Sezonun ilk maçından itibaren orta alanda ikili oynayan Kucka ve Okay henüz istenilen seviyeye çıkamadı. İki isim de bir çok pas hatası yapmasının yanı sıra yan paslarla oyunu oldukça yavaşlattı. Okay gibi yeni transfer Kucka'nın da çok hareketli ve hızlı bir yapısı olmaması nedeniyle rakip ataklarda orta alan çabuk geçilirken bordo mavililer atağa çıkarken de oldukça ağır kalınması rakip defansının yerleşmesine neden oldu. İki futbolcunun uyumsuzluğuna Yusuf Yazıcı'nın da formsuzluğu eklenince Trabzonspor'un orta sahası adeta çöktü.

YANAL NE YAPACAK?

Transfer döneminin başından itibaren orta alana ofansif bir isim arayan bordo mavililerde gündemde hala Jose Sosa, Sisokko ve Junuzovic isimleri bulunurken bu isimlerden de henüz beklenen iyi haber alınamadı. Bu nedenle sıkıntıda olan teknik direktör Ersun Yanal'ın yeniden Onazi'yi takıma monte etmesi ve en azından defansif sıkıntıyı gidermesi bekleniyor. Yanal'ın ofansif orta saha konusunda ne yapacağı ise merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor