Trabzonspor'un muhteşem ikilisi

Trabzonspor'un Rodallega ve Nwakaeme gollere devam ediyor.

Trabzonspor'un muhteşem ikilisi

Bu sezon Süper Lig’de Trabzonspor’u hücumda iki süper yıldızı taşıyor. Bordo mavililerde ekibi, 29 haftada 52 defa gol sevinci yaşadı. Rodallega 13, Nwakaeme 10 kez ağları havalandırdı.

Evinde ağırladığı Yeni Malatyaspor'u da mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça çıkaran Trabzonspor ligde en fazla gol atan 3. takım. Bordo-mavililer rakip ağlara gönderdikleri 52 golle, 62 gollü Galatasaray ve 60 defa fileleri sarsan Beşiktaş'ı takip ediyor. Bu başarılarında en büyük pay ise hücumdaki süper ikilisinde. Hugo Rodallega ve Anthony Nwakaeme, Karadeniz Fırtınası'nın kaydettiği gollerin yüzde 44'ünün altına imzalarını attılar. Hugo Rodallega 13, Anthony Nwakaeme 10 gol kaydetti.

Sezonun ilk yarısında Rodallega fırtınası esiyordu. Kolombiyalı forvet sezonun ilk devresinde rakip ağları 9 kez sarsarken, ikinci bölümde fileleri 4 kez havalandırdı. Trabzonspor'da sezonun ikinci yarısına damga vuran isim hiç şüphesiz Nwakaeme oldu. Nijeryalı oyuncu sezonun ilk devresinde ağları 4 kez sarsabilmişti. İkinci yarıda şova başladı. 6 defa rakip kalecileri avlamayı başardı. 30 yaşındaki yıldız, bu başarısıyla Fırtına'nın ikinci yarıdaki en skorer ismi oldu. Nwakaeme kupada da 1 gol attı, 1 asist yaptı..

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler