Trabzonspor'un muhtemel Konya 11'i

Trabzonspor yenilmezlik serisini Konya'da da sürdürmek istiyor

Trabzonspor'un muhtemel Konya 11'i

Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Aytemiz Alanyaspor ile berabere kalmasıyla 4 maçlık galibiyet serisi son bulan Trabzonspor, 22'nci hafta mücadelesinde yarın Atiker Konyaspor karşısından 3 puanla ayrılıp yeni bir seri başlatmak istiyor.

Ligin ikinci yarısında namağlup yoluna devam eden bordo mavililer, deplasmanda Atiker Konyaspor ile oynayacağı 90 dakikada hedefini 3 puan olarak belirledi. Geride kalan haftada sahasında Aytemiz Alanyaspor ile berabere kalarak ligin ikinci yarısında ilk puan kaybını yaşayan Trabzonspor, Atiker Konyaspor karşısında hem kaybı telafi etmeye, hem de üst sıralarla puan farkını azaltmaya çalışacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek.

11'DE ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Bordo mavililerde sezonun ikinci yarısında oynanan 5 maçta ideal kadrosunda çok fazla değişiklik yapmayan teknik direktör Ersun Yanal, Jan Durica’nın sakat, Okay Yokuşlu'nun ise kart cezalısı olması nedeniyle kadroda mecburi değişikliğe gidecek. Yanal'ın bu maçta savunmada Durica’nın yerine Mustafa Akbaş, orta sahada ise Okay’ın yerine Matus Bero'ya ilk 11'de görev vermesi bekleniyor. Deneyimli teknik adamın ayrıca forvet hattında yine Rodallega’ya şans tanıyacağı, genç oyuncu Abdülkadir Ömür’ü de 18 kişilik kadroya dahil edebileceği kaydedildi.

MUHTEMEL 11'LER

ATİKER KONYASPOR 

Serkan- Skubic, Douglas, Ali Turan, Vukovic, Ali Çamdalı, Volkan, Fofana, Hadziahmetovic,  Milosevic, Bajic

SAKAT: Yok  CEZALI: Ömer Ali

TRABZONSPOR

Onur- Pereira, Uğur, Mustafa, Mas, Onazi, Bero, Olcay, Yusuf Yazıcı, Castillo, Rodallega

SAKAT: Jan Durica, Furkan Taş CEZALI: Okay Yokuşlu


ATİKER KONYASPOR İLE 32'NCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Atiker Konyaspor, yarın Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynayacakları maçla birlikte ligde 32’nci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligde bugüne kadar oynanan 31 maçta Trabzonspor’un 16, Atiker Konyaspor’un 9 galibiyeti bulunuyor. 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 44 gol attı, kalesinde 33 gol gördü.

KONYA’DA KAZANAMIYOR

Trabzonspor, Atiker Konyaspor deplasmanında en son 2010-11 sezonunun 10’uncu haftasında oynadığı maçı 2-1’lik skorla kazanmıştı. Bu tarihten sonra Konya’da rakibiyle Ziraat Türkiye Kupası’nda 1 ve ligde 3 maç oynayan bordo mavililer, bu karşılaşmalarda 1 beraberlik, 3 yenilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler