Trabzonspor'un muhtemel Kayserispor 11'i

Trabzonspor yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. İşte bordo mavililerin muhtemel 11'i

Trabzonspor'un muhtemel Kayserispor 11'i

Süper Lig’in 12’nci haftasında yarın deplasmanda Hes Kablo Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçı da kazanarak hem 3 maçlık puan serisini sürdürmek hem de üst sıralara doğru yükselişine devam etmek istiyor.

Süper Lig’de Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı son 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak alt sıralardan uzaklaşan ve yükselişe geçen bordo-mavililer, 12’nci hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Hes Kablo Kayserispor’a konuk olacak. Trabzonspor, bu maçı kazanarak üst sıralara doğru yükselişini devam ettirmeyi amaçlıyor. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Burak Şeker yönetecek.

KADRODA TEK DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

Trabzonspor’da Plaza, Djaniny ve Nwakaeme sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. T Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı’nın, son oynanan Demir Grup Sivasspor maçından farklı olarak Hes Kablo Kayserispor karşılaşmasında sadece sağ bekte Serkan Asan’ın yerine cezasını tamamlayan ve takıma dönen Pereira’ya forma vermesi bekleniyor.

MUHTEMEL KADRO

Trabzonspor'un muhtemel 11’i şöyle: "Uğurcan- Pereira, Edgar Ie, Vitor Hugo, Marlon, Baker, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Bilal (Diabate), Afobe."

SAKAT: Plaza, Djaniny- Nwakaeme 

Trabzonspor'un muhtemel Kayserispor 11'i

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor