Trabzonspor'un muhtemel Kayseri 11'i

 Trabzonspor, yarın deplasmanda Hes Kablo Kayserispor karşısında 2019-20 sezonunu ikinci tamamlama mücadelesi verecek.

Trabzonspor'un muhtemel Kayseri 11'i

Süper Lig´de şampiyonluğu Medipol Başakşehir´e kaptıran ve son haftaya 62 puanla ikinci sırada giren Trabzonspor, sezonu 60 puanla üçüncü sırada bulunan Demir Grup Sivasspor önünde tamamlamak için sahaya çıkacak. Bordo-mavililerin, Kayseri deplasmanında mağlup olması, Sivasspor´un ise Göztepe deplasmanında kazanması halinde Trabzonspor ikinciliği de kaybedecek. Beraberlik durumunda ise Trabzonspor sezonu ikincilikle tamamlayacak. Kadir Has Stadı'nda saat 21.00´de başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

NEWTON´UN İLK MAÇI
Trabzonspor´da bu maç öncesi Ahmet Canbaz ile Anthony Nwakaeme´nin sakatlıkları bulunuyor. Teknik direktör Hüseyin Çimşir ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen yardımcı antrenör Eddie Newton da bu maçla birlikte ilk sınavını verecek. Newton´un Kayserispor mücadelesi öncesi yapılan son antrenmanda yedek ağırlıklı bir kadro denediği, bazı değişiklikler yapabileceği öğrenildi. 29 Temmuz´da Ziraat Türkiye Kupası finalinde Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan bordo-mavililerde ligi ikinci bitirme noktasında Kayserispor karşılaşmasının da önem taşıması nedeniyle Newton´un ideale yakın bir 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.

MUHTEMEL KADRO

Bordo-mavililerin yarın oynanacak Kayserispor karşılaşmasına şu 11 ile çıkması bekleniyor: "Uğurcan Pereira, Hüseyin, Campi, Abdurrahim, Ndiaye, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Guilherme, Ekuban, Sörloth."

SAKATLAR: Ahmet Canbaz, Nwakaeme
CEZALI: Yok

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor