Trabzonspor'un muhtemel Gümüşhanespor 11'i

Trabzonspor, Gümüşhanespor maçını kayıpsız geçmek istiyor

Trabzonspor'un muhtemel Gümüşhanespor 11'i

Ziraat Türkiye Kupası'ndan çıkma mücadelesi veren Trabzonspor, yarın deplasmanda Gümüşhanespor'la oynayacağı maçı kazanarak önemli bir virajı kayıpsız geçmek istiyor.


Kupada H Grubu’nda oynadığı 4 maçta 5 puan toplayarak 3'üncü sırada yer alan bordo mavililer, Ziraat Türkiye Kupası 5’inci hafta mücadelesinde Gümüşhanespor’a konuk olacak. Avrupa Kupaları’na katılmak için kupaya önem veren Trabzonspor, ilk maçta sahasında 2-1 mağlup olduğu Gümüşhanespor'u bu defa yenmek için sahaya çıkacak, gruptan çıkmanın avantajını yakalamayı hedefliyor. Gümüşhane Yenişehir Stadı’nda oynanacak karşılaşma, saat 14.00’te başlayacak.

İDEALE YAKIN KADRO

Bordo mavililerde sakatlığı bulunan Matus Bero ile kart cezalısı N’doye bu maçta görev yapamayacak. Gruptan çıkma yolunda kazaya uğramak istemeyen teknik direktör Ersun Yanal’ın, ligde son oynanan Bursaspor maçındaki 11’ini büyük oranda koruyarak Gümüşhanespor karşılaşmasında da ideale yakın kadroyla sahaya çıkması bekleniyor.

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

Trabzonspor'un Gümüşhane maçındaki muhtemel kadrosu şöyle:

Esteban- Pereira, Uğur, Medjani, Mas- Okay, Onazi- Olcay, Yusuf Yazıcı, Castillo- Suk

SAKAT: Bero

CEZALI: N’doye

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler