Trabzonspor'un muhtemel Gaziantep 11'i

Trabzonspor yarın sahasında Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Bordo mavililerde önemli eksikler var.

Trabzonspor'un muhtemel Gaziantep 11'i

Süper Lig'de çıktığı son 24 maçı da kaybetmeyen, bu sezon ise 12 maç sonunda 9 galibiyet ve 3 beraberlikle 30 puanla zirvede yer alan Trabzonspor, 13'üncü hafta mücadelesinde yarın sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek. Bordo-mavililer, bu sezon deplasmanda oynadığı 6 maçında yalnızca 1 puan alabilen rakibi karşısından 3 puanla ayrılarak hem galibiyet serisini sürdürmeyi, hem de rakipleriyle puan farkını artırmayı hedefliyor. Medical Park Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada, hakem Suat Arslanboğa düdük çalacak.

Trabzonspor'da kart cezalısı Uğurcan'ın yanı sıra, sakatlıkları bulunan Gervinho, Hüseyin ve Koita bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Bakasetas,Hamsik ve Peres için son karar ise maç saatinde verilecek.

KAPTAN NWAKAEME
Trabzonspor'da kart cezası nedeniyle Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek takım kaptanı Uğurcan Çakır'ın yokluğunda yarınki maçta kaptanlık pazubandını Anhony Nwakaeme takacak. Nwakaeme, bu maçla birlikte bu sezon ilk kez sahaya takım kaptanı olarak çıkacak.

TRABZONSPOR'UN GAZİANTEP FK MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Erce, Dorukhan, Edgar, Hugo, Trondsen, Berat, Siopis , Abdülkadir Ömür, Djaniny, Nwakaeme, Cornelius

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler