Trabzonspor'un muhtemel Fenerbahçe 11'i

Trabzonspor ile Fenerbahçe Süper Toto Süper Lig'in 2. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak.

Trabzonspor'un muhtemel Fenerbahçe 11'i
Bordo mavili ekipte Fenerbahçe maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmuyor. Medjani ve Castillo ise sakatlıkları nedeniyle İstanbul kafilesinde yer almayacak.

Tüm planlarını galibiyet üzerine yapan Ersun Yanal ise Konya maçındaki 11'ini bozmayacak. Karşılaşmanın son bölümlerinde ise maçın skorunu da göz önüne alınarak Burak Yılmaz'ın yanına Rodallega'yı monte etmesi bekleniyor.

Trabzonspor'un fenerbahçe karşısına : Onur Kıvrak, Mas,Durica,Uğur ,Pereira, Yusuf Yazıcı,Kucka (Onazi) ,Olcay,Okay,Bongonda ve Burak Yılmaz 11'i ile çıkması bekleniyor.

Bordo mavili ekibin orta sahasında görev yapan yıldız oyuncusu Kucka hafta içinde sağlık problemi yaşamıştı. Durumu maç saatinde belli olacak yıldız oyuncunun yarınki derbide görev alamaması durumunda, Teknik direktör Ersun Yanal'ın Onazi'ye görev vermesi bekleniyor.

Pazar günü Şükrüsaracoğlu Satadyumu'nda 21.45'te oynanacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler