Trabzonspor'un muhtemel Başakşehir 11'i! 4 değişiklik bekleniyor

Trabzonspor'un zirve yarışındaki konuğu Başakşehir olacak.

Trabzonspor'un muhtemel Başakşehir 11'i! 4 değişiklik bekleniyor

Süper Lig'de averajla zirvede yer alan Trabzonspor, yarın (15.03.2020 pazar) ağırlayacağı eş puana sahip Medipol Başakşehir'i mağlup ederek hem liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırmayı hem de rakipleriyle puan farkını açmayı hedefliyor.

Ligde 52 puanla zirve koltuğunda oturan Trabzonspor, 26'ncı hafta mücadelesinde yarın yine 52 puanı bulunan ve averajla ikinci sırada yer alan Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Bordo-mavililer bu maçı kazanarak hem liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırmayı hem de rakipleriyle puan farkını açmayı arzuluyor. Şenol Güneş Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak ve koronavirüs tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

KADRODA 4 DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

Trabzonspor'da bu maç öncesi Ahmet Canbaz, Kamil Ahmet Çörekçi ve Yusuf Sarı'nın sakatlıkları bulunuyor. Ayrıca sarı kart cezalısı Guilherme de karşılaşmada forma giyemeyecek. BtcTurk Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan forvet oyuncusu Sörloth'un ise forma giyebileceği öğrenildi. Teknik direktör Hüseyin Çimşir'in, ligde son oynadıkları Yeni Malatyaspor maçının 11'inde değişikliklere giderek savunmada Serkan'ın yerine Pereira'ya, Hüseyin'in yerine Da Costa'ya, orta sahada Abdulkadir Parmak'ın yerine Mikel'e ve Ekuban'ın yerine de Ndiaye'ye forma vermesi bekleniyor.

BAŞAKŞEHİR İLE 24'ÜNCÜ RANDEVU

Trabzonspor ile Medipol Başakşehir, yarın oynayacakları maçla birlikte ligde 23'üncü kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 23 maçta Trabzonspor'un 9, Başakşehir'in ise 7 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasında oynanan 7 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor bu maçlarda 38 gol atarken, kalesinde 28 gol gördü.

MUHTEMEL KADRO

Sakat olan Kamil Ahmet , Ahmet Canbaz ve Yusuf Sarı ilke cezalı olan Guilherme'nın yokluğunda Bordo-mavililerin yarın oynanacak Medipol Başakşehir karşılaşmasına şu 11 ile çıkması bekleniyor: "Uğurcan - Pereira, Costa, Campi, Novak, Mikel, Sosa, Abdülkadir Ömür, Ndiaye, Nwakaeme, Sörloth."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor