Trabzonspor'un millileri neler yaptı?

Trabzonspor'dan milli takıma giden oyuncular ülkeleri adına nasıl performans gösterdi?

Trabzonspor'un millileri neler yaptı?

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Juraj Kucka, Ogenyi Onazi, Vahid Amiri, Majid Hosseini, Filip Novak, Esteban, Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür ve Uğurcan Çakır Trabzonspor'dan milli takıma çağrılan oyuncular oldu. Milli takımda sakatlanan Ogenyi Onazi kadrodan çıkartılırken, diğer oyuncular ise ülkesi adına hocasından şans bekleyen isimler oldu.

İŞTE OYUNCULARIN RAPORU:

- Juraj Kucka (Slovakya)

Takımının Çek Cumhuriyeti ile oynanan UEFA Uluslar Ligi karşılaşmasında 54 dakika, İsveç ile oynanan hazırlık karşılaşmasında da 57 dakika sahada kalan yıldız oyuncu gol ve asist üretemezken teknik direktör Jan Kozak tarafından orta sahanın sağında görev verildi.

- Ogenyi Onazi (Nijerya)

Takımının Afrika Kupası Elemelerinde oynayacağı Libya maçlarına davet edilen oyuncu milli takım kampında sakatlanarak Trabzon'a döndü. Oyuncunun kaç ay sahalardan uzak kalacağı yapılan kontroller sonrasında belli olacak.

- Vahid Amiri / Majid Hosseini (İran)

Takımının evinde Bolivya ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında Majid Hosseini 90 dakikada sahada kalırken, Vahid Amiri 55. dakikada oyundan alındı. Karşılaşmayı İran, Mehdi Tourabi'nin golleriyle 2-1 kazandı.

- Filip Novak (Çek Cumhuriyeti)

Kucka'lı Slovakya ile oynanan UEFA Uluslar Ligi karşılaşmasında 64. dakikada oyuna dahil olurken, Ukrayna ile oynanan maçta ise 90 dakikada sahada kalarak Trabzonspor'un en formda oyuncularından biri oldu.

- Esteban Alvarado (Kosta Rika)

Kosta Rika'nın Meksika ve Kolombiya maçlarında Keylor Navas'ın kaleyi koruması sebebiyle iki maçta yedek bekleyeerek süre alamadı.

- Yusuf Yazıcı (Türkiye - A Milli Takım)

A Millilerin Bosna Hersek maçı kadrosuna alınmayan genç yıldız, Rusya ile oynanan maçtada yedek bekledi ve milli maçlarda süre alamadan Trabzon'a döndü.

- Abdulkadir Ömür / Uğurcan Çakır (Türkiye - Genç Milli Takım)

Genç Millilerin Fransa ile oynanan karşılaşmada müthiş bir performans gösteren Uğrcan Çakır 90 dakika sahada kalırken, Abdulkadir Ömür'de 90. dakikada oyundan alındı.Fransa'ya 1-0 yenilen Milli takımda en çok beğenilen isimlerin başında gelen Uğurcan 2-1 kazanılan Macaristan karşılaşmasınd a da kaleyi korurken, 90. dakikada kenara alındı. Abdulkadir karşılaşmalarda gol veya asist ürtemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor