Trabzonspor'un maçları ne zaman? Süper Lig ve Avrupa Ligi fikstür çekiliş tarihi...

Yoluna üç kulvarda devam edecek olan Trabzonspor, maçlarını ne zaman oynayacak? Süper Lig fikstürü ve Avrupa Ligi fikstürü ne zaman çekilecek? İşte detaylar...

Trabzonspor'un maçları ne zaman? Süper Lig ve Avrupa Ligi fikstür çekiliş tarihi...

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'de 2019-2020 Cemil Usta Sezonu için geri sayım sürüyor.

Trabzonspor bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da üç kulvarda mücadele edeceği sezon için hazırlıklarını sürdüryor.

Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan Trabzonspor sezona ne zaman başlayacak?

3 Temmuz'da başladığı hazırlıklarına başladığı ilk etap kamp çalışmalarını sürdürecek olan Bordo-Mavililer'de 16 günlük hazırlığın ardından ikinci etap kamp çalışmaları için 20 Temmuz'da Avusturya'ya gidecek ve 10 gün boyunca Linz şehrinde hazırlıklarını sürdürecek.

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'de lig fikstürü 17 Temmuz tarihinde çekilecek ve 16 Ağustos'da başlayacak. Avrupa Kupaları'nda gruplara katılmak için iki öneleme oynayacak Bordo-Mavililer'de ilk maçın kurası 22 Temmuz'da çekilecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda ise müsabaka tarihleri ve sezon planlaması ilerleyen tarihlerde ilan edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor