Trabzonspor'un kuruluş yıldönümü nedeniyle tören düzenlendi

Trabzonspor'un kuruluş yıldönümü kutlandı.

Trabzonspor'un kuruluş yıldönümü nedeniyle tören düzenlendi

Trabzonspor’un 53. kuruluş yıldönümü bugün 15 Temmuz Hürriyet ve Şehitler Parkı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Törene Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Başkan Yardımcısı Emin Kahraman, Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar, Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, TS Club ve Tesisler Sorumlusu Dursun Ali Sakarya, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Denetim Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Disiplin Kurulu Başkanı Haluk Raci Gençosmanoğlu, Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun, Sicil Kurulu üyesi Adnan Yavuz katıldı.

Başta Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile aziz şehitler olmak üzere Trabzonsporu’n ebediyete intikal eden tüm değerleri anısına saygı duruşunda bulunularak başlayan törende, İstiklal Marşının ardından Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ve Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen tarafından Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı.

Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu törende yaptığı konuşmada kulübün bir parçası olmaktan onur duyduğunu vurgulayarak, “Şanlı Trabzonsporumuz 53. yaşında. Geçmişten bugüne, mazisi tertemiz olan kulübümüz geleceğe emin adımlarla yürüyor. Başta Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu olmak üzere yönetim kurulundaki arkadaşlarım, camiamızın bütün değerleri son iki buçuk yılda verilen büyük mücadeleye inanılmaz katkılar sağladı. Biz, bir ve beraber olduğumuzda aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Trabzonspor bizim üst kimliğimizdir. O kimliğin altında hepimiz nefes alıyoruz. Birbirimizin nefesini kesmek yerine, nefes olmalıyız. Trabzonsporumuzun kurucu başkanları Sayın Ali Osman Ulusoy ve Rıfat Dedeoğlu’na, kurucu üyelerimize, tarihten bugüne bu kulübü efsane yapan tüm değerlerimize minnet duyuyoruz. Hayatta olan iki kurucu üyemiz Nizamettin Algan ve Salih Erdem’e de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Onlar olmasaydı, bizler bugün burada olmazdık. Ne mutlu ki böyle bir kulüp kurdular, bu kulübü yaşattılar ve bugünlere getirdiler. O yüzden bizim sorumluluğumuz ağır. Bu sorumluluk altında Trabzonsporumuzu geleceğe taşımak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Herkese teşekkür ediyorum, nice yıllar diliyorum” dedi.

Divan Başkanı Ali Sürmen ise Trabzonsporu’n şanlı bir tarihe sahip olduğunu belirterek, “Bu kulübü kuran, bu kulübü yaşatan, bu kulübe değer katan başta kurucu başkanlarımız ve kurucu üyelerimiz olmak üzere, kurulduğu günden bugüne emek veren ve alın teri döken tüm değerlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Onların bize emanet ettiği şanlı Trabzonsporumuz çok güzel günler yaşadı, çok zor günler de geçirdi. Bugün 53. yaşına giren kulübümüz, yeniden ayağa kalkmak için büyük uğraşlar veriyor. Bunu başarmak için hepimize görev düşüyor. O yüzden herkesin elini taşın altına koyması ve sadece Trabzonspor diyerek kulübüne sahip çıkması lazım. Aramızda fikir ayrılıkları olabilir, bunlar doğaldır. Fikirler çarpışsın ama çatışmasın. Kavga bize her zaman zarar verdi. Bunu hep gördük ve yaşadık. Elbette eleştireceğiz ama kulübümüzün yanında olacağız. Yaşasın Trabzonspor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler