Trabzonspor'un kupa mesaisi

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rivanş maçında Balıkesirspor Baltok ile karşılaşacak.

Trabzonspor'un kupa mesaisi

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turunun ilk maçında evinde Balıkesirspor Baltok'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor turu geçerek çeyrek finale yükselmek istiyor.

Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 20:30'da başlayacak. Karşılaşmayı hakemi Hüseyin Göçek olurken, Göçek'in yardımcılıklarını Alparslan Dedeş, Erdem Bayık ve Hakan Ceylan yapacak.

HEDEF KUPADA ŞAMPİYONLUK

Kupayı müzesine getirmeyi hedefleyen Bordo-Mavililer'in maça rotasyonlu bir kadro ile çıkması bekleniyor. Vahid Amiri ve Majid Hosseini Asya Kupası'nda mücadele ederken, Sosa, Onazi ve Pereira'nın tedavilerinin devam etmesi sebebiyle kamp kadrosunda dahil olmayan isimler oldu. Medipol Başakşehir karşısında iğne ile sahada olan Hugo Rodallega'nın ise oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

Altyapıdan Tunahan Ergül'ü de kamp kadrosuna dahil eden Ünal Karaman'ın yarınki karşılaşmada sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Uğurcan- Kamil Ahmet, Toure, Hüseyin, Novak, Yusuf, Murat Cem, Abdülkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, Nwakaeme, Ekuban

"TRABZONSPOR'UN MAÇ KADROSU AÇIKLANDI" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor