Trabzonspor'un kovduğu Murat Sağlam Fener'i böyle kazıklamış!

Trabzonspor'un Murat Sağlam konusunda ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı

Trabzonspor'un kovduğu Murat Sağlam Fener'i böyle kazıklamış!

Trabzonspor'un kapı dışarı ettiği Murat Sağlam ve menajeri Fenerbahçe'ye inanılmaz rakamlara imza attı. Trabzonspor Murat'a 4 yıl için 500 bin TL önerirken , Fenerbahçe yıllık 300 Bin Euro'dan 4 yıllık sözleşme imzalattı. Sarı lacivertliler ayrıca menajere de 50 bin Dolar verdi.

Bordo mavili ekibin prensipte anlaşarak Trabzon'a getirdiği Murat Sağlam ve menajeri, görüşme masasında kendisini başka takımlarında istediğini belirterek fiyat yükseltmeye kalkmıştı. Bunun üzerine Trabzonsporlu yöneticiler görüşmeleri anında sonlandırarak futbolcu ve menajeri Muzzy Özcan'a kapıyı göstermişti.

Bu gelişme üzerine ikili Fenerbagçe'ye giderek imza attı. Ancak ortaya çıkan rakamlar Trabzonspor'un ne kadar da haklı olduğunu ortaya koydu.

Trabzonspor futbolcuya oldukça makul rakamlar önererek yılda 500 Bin TL'den 4 yıllık sözleşme teklif ederken, Fenerbahçe ise 300 Bin Euro'dan 4 yıllık sözleşme imzaladı ve 50 bin dolar da menajere ödenmesi kararlaştırıldı.

HABER61'E AÇIKLAMIŞTI...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise Haber61'e konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Trabzonspor masadan kalkmaz kaldırır. Arkadaşları masadan kaldırdık. Bize gelip şuradan buradan teklif var diyemezsin. Bunu diyeceksen oraya gideceksin. Bu tip arkadaşlarla biz çalışamayız. Biz olduğumuz sürece bu menajerle de kesinlikle çalışmayacağız." ifadelerini kullanmıştı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor