Trabzonspor'un kovduğu avukat mahkemeye gidiyor!

Bordo mavili yönetimin görevine son verdiği avukat Artan açıklama yaptı

Trabzonspor'un kovduğu avukat mahkemeye gidiyor!
Trabzonspor’un kupalarına haciz işlemi yapılmasından sonra Trabzonspor yönetimi tarafından görevine son verilen Avukat Anıl Gürsoy Artan yazılı bir açıklama yaptı.

Gürsoy yaptığı açıklamada, konuyu yargıya taşıyacağını ifade etti.

Anıl Gürsoy Artan’ın gündemi meşgul eden haciz konusu ile yaptığı o açıklama; “Gerçekleri kısaca özetlemek gerekirse; M'bia'nın Çin'e transferinden doğan borç karşılığı verilen senet vade tarihi geçtiği halde ödeme yapılmadığından borcun tahsili amaçlı daha önce defalarca Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne fiili hacze gelen ve bu haciz işlemlerinin her birinde Başkan ve ilgili Yönetim Kurulu üyelerinin bilgilendirildiği dosya ile ilgili olarak bu sefer 24.05.2017 tarihinde görevli bulunduğum Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden farklı, şehir içinde bulunan Şamil Ekinci Müzesi'ne Alacaklı Vekili ve İcra Memuru giderek kupalara haciz işlemi uygulamış ve yediemin olarak da müze çalışanını tayin ederek haciz işlemini sonlandırmıştır. Gerek bu işlem yapılırken gerekse daha sonra söz konusu işlemden haberdar edilmedim. Takip eden günlerde hiçbir kusurum ya da ihmalim olmamasına rağmen kamuoyu önünde hedef olarak gösterildim. Nihayetinde 29.05.2017 tarihinde, haberdar edilmediğim ve kesinleşmiş bir icra takibi sonucu gerçekleştirilen haciz işlemini önleyemediğimden bahisle iş akdim feshedilmiştir. Her ne kadar muhataplarım aksine davranmış olsalar da ben mesleğimin gerektirdiği etik değerlere bağlı kalmaya devam edecek ve gerçekleri yargının aydınlatacağı günü sabırla bekleyeceğim. Bununla birlikte bu süreçte aleyhimde yapılmış ve yapılacak, on dört yıllık mesleki kariyerimi ve itibarımı zedeleyen hamasi itham ve suçlamaları da yine yargıya taşıyacağımın bilinmesini isterim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler