Trabzonspor'un Karagümrük Muhtemel 11'i!

Trabzonspor'un Karagümrük karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.

Trabzonspor'un Karagümrük Muhtemel 11'i!

Spor Toto Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşmaya hazırlanan Trabzonspor’da şampiyonluk için geri sayım başladı. Süper Lig’in bitimine 5 hafta kalırken 72 puanla liderliğini sürdüren bordo mavililer,  ligin en erken şampiyonluğunu yakalayıp tarihe geçmek için mücadele edecek.

Yarın (15.04.2022 Cuma) Medical Park Stadyumu'nda saat 20.30'da oynanacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. 

CEZALILAR GERİ DÖNÜYOR

Trabzonspor’da kart cezalarını tamamlayan Djaniny, Siopis ve Bakasetas yarınki karşılaşmanın kadrosunda yer alacak. Bordo mavili takımda sakatlığı bulunan Trondsen dışındaki tüm oyuncuların yarınki karşılaşmaya hazır olması nedeniyle forma yarışı yaşanacak. Son haftalarda yaşanan puan kayıpları ve durağan oyunu göz önüne alan Avcı’nın yarınki karşılaşmada ilk 11’de rotasyon yapması bekleniyor.

İLK 11’DE SÜRPRİZ YAŞANABİLİR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımın ateşleyicisi konumundaki oyuncusu Siopis’e yeniden ilk 11’de yer verecek. Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz haftalarda takımdan uzak kalan Hamsik’i sahada tutmak isteyen Avcı’nın orta sahayı Hamsik-Siopis-Abdülkadir 3’lüsü olarak kurması bekleniyor. Savunmada Denswil ve Peres ikilisinin yanında, Beşiktaş ve Gaziantep FK karşılaşmasında ilk 11’de şans bulan Hüseyin Türkmen’in bu hafta da stoperde Vitor Hugo ile birlikte sahada olacağı tahmin ediliyor. Son haftalarda yaşadığı performans düşüklüğüne rağmen Nwakaeme’yi değerlendirmek isteyen Avcı’nın oyuncuya ilk 11’de şans vereceği değerlendiriliyor. Sürprizlerin yaşanabileceği ilk 11’de golcü oyuncu Djaniny’nin de yer alacağı tahmin ediliyor.

MUHTEMEL 11

Trabzonspor’un yarın oynanacak Fatih Karagümrük karşısındaki muhtemel 11’i şöyle:

"Uğurcan, Perez, Hugo, Hüseyin, Denswil, Hamsik, Dorukan, Visca, Bakasetas, Wakaeme, Djaniny"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor