Trabzonspor'un kamp kadrosu belli oldu mu? Kadroda kimler var?

İlk etap kamp çalışmalarını tamamlayan Trabzonspor'da ikinci etap kamp kadrosunda kimlerin yer alacağı merak edildi? Trabzonspor'da ikinci etap kamp çalışmaları ne zaman başlayacak, kadroda kimler yer alıyor, kamp çalışmalarını kaç gün sürecek? İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'un kamp kadrosu belli oldu mu? Kadroda kimler var?

2019-2020 Cemil Usta Sezonu öncesi Trabzonspor'da ilk etap kamp hazırlıkları kapsamında 3 Temmuz 2019'da Trabzon'da bulunan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde çalışmalarını başlarken 17.07.2019 itibari ile ilk etap kamp çalışmalarının tamamlandığını açıklamıştı.

Peki Trabzonspor'da ikinci etap kamp çalışmaları ne zaman başlayacak? Trabzonspor'da kamp kadrosunda kimler yer alıyor? İşte detaylar...

Trabzonspor'un Avusturya kampı ne zaman başlayacak ve ne kadar sürecek?

Birinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Trabzonspor ikinci etap kamp çalışmalarına 20 Temmuz 2019 günü Avusturya'nın Linz kentinde başlayacak ve 10 gün sürecek.

Trabzonspor'un kamp kadrosu belli oldu mu? Kadroda kimler var?

Bordo-Mavililer'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer almıştı:

"Spor Toto Süper Lig 2019 - 2020 Cemil Usta sezonu hazırlıkları kapsamında Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde kamp çalışmalarını sürdüren takımımız bugün yaptığı antrenmanla birinci etap çalışmalarını tamamladı.

Teknik Direktörümüz Ünal Karaman yönetiminde 10.00’da yapılan antrenmanda futbolcularımız iki grup halinde çalıştılar. Birinci grup oyuncularımız toparlanma, ikinci grup oyuncularımız ise dayanıklılık esaslı yüksek şiddetli koşular yaptı.

İki günlük izinin ardından 20 Temmuz Cumartesi günü Avusturya’ya gidecek olan takımımız yeni sezon öncesi ikinci hazırlık kampını 10 gün süreyle Avusturya’nın Linz şehrinde sürdürecek."

Trabzonspor'un kamp kadrosu belli oldu mu? Kadroda kimler var?

Trabzonspor hangi takımlarla hazırlık maçı oynayacak?

Avusturya kampında toplamda 5 hazırlık maçı yapacak olan Bordo-Mavililer, ilk hazırlık maçını 22 Temmuz'da ikincisini ise 23 Temmuz'da yapacak. Trabzonspor ilk hazırlık maçında Macaristan'ın Haladas Szombathely takımı ile yapacağı karşılaşmanın ardından BAE'nin Ajman Club takımı ile karşılaşacak. Bordo-Mavililer, diğer üç maçında Hoffenheim, Parma ve Verona takımları ile karşılacak...

HALADAS ZOMBATHEKY: Trabzonspor ilk maçında Macaristan'ın Haladas Szombathely takımı ile 22.07.2019 günü karşı karşıya gelecek.

AJMAN CLUB: Kampın ikinci maçında ise Birleşik Arap Emirlikleri'nin Ajman Club takımı ile karşılaşacak.

TFG HOFFENHEIM: Trabzonspor'da en ciddi hazırlık maçları ise ayın 25'inden sonra başlayacak. Trabzonspor; Almanya'nın köklü kulüplerinden Hoffenheim ile 25 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 19:00'da karşı karşıya gelecek. Bu maç ile Alman ekibi son hazırlık maçını oynamış olacak.

PARMA CALCIO: Trabzonspor'un karşılaşacağı bir diğer rakip ise İtalya'nın Parma kulübü... Bordo-Mavililer, İtalyan ekibiyle 27 Temmuz Perşembe günü saat 18:00'da Hofmaninger Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

HELLAS VERONA: Trabzonspor'un İtalya'nın Hellas Verona ile yapacağı maç kamptaki son maçı olacak. Trabzonspor Verona ile 29 Temmuz Pazartesi günü saat 18:00'da St. Georgen an der Gusen'de bulunan Aktivpark'da karşılaşacak.

Trabzonspor'un kamp kadrosu belli oldu mu? Kadroda kimler var?

Trabzonspor'un kamp kadrosunda kimler yer alacak?

Kadrosunda bir çok genç oyuncu takviyesi yapan Bordo-Mavililer'de kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Arda Akbulut, Azat Kuckar, Erce Kardeşler, Uğurcan Çakır, Joao Pereira, Serkan Asan, Kamil Ahmet Çörekçi, Abdurrahim Dursun, Filip Novak, Majid Hosseini, Ahmet Baha Bilgin, Hüseyin Türkmen, Gaston Campi, Doğan Erdoğan, Jose Sosa, Abdulkadir Parmak, Cafer Tosun, Murat Cem Akpınar, Kerem Baykuş, Ahmet Canbaz, Yusuf Yazıcı, Behlül Aydın, Abdülkadir Ömür, Yusuf Sarı, Nemanja Andjusic, Anthony Nwakaeme, Donis Avdijaj, Ahmet Eren, Salih Kavrazlı, Koray Kılınç ve Muhammet Akpınar.

Kimler yer almayacak?

31 kişilik kamp kadrosunda milli takımlarda bulunan Taha Tunç ve Atakan Gündüz yer almadı.

İizinli olan Caleb Ekuban ve ohn Obi Mikel de ilerleyen tarihlerde takımın kampına dahil olacak.

Sakatlıkları bulunan Ogenyi Onazi ve Fıratcan Üzüm'ün tedavileri ise Trabzon'da sürdürülecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor