Trabzonspor'un kaderiyle oynayan Deniz Ateş Bitnel'e canlı yayında tepki yağdı

Deniz Ateş Bitnel, üzülen Trabzonspor taraftarlarından canlı yayında sözde özür diledi ancak bordo mavili taraftarlar bu numarayı yutmadı.

Trabzonspor'un kaderiyle oynayan Deniz Ateş Bitnel'e canlı yayında tepki yağdı

Olaylı Galatasaray Trabzonspor maçında bordo mavilileri adeta doğrayan hakem Deniz Ateş Bitnel, TV100 kanalına yorumcu olarak çıktı. Bu gelişme Trabzonsporlu taraftarları çileden çıkarırken, Bitnel'in özür diler gibi yapması tepkiyi daha da arttırdı. Sosyal medyada binlerce mesaj paylaşılırken TV100'e karşı boykot çağırısı yapıldı.

Deniz Ateş Bitnel'in "Ben o müsabakada, o maçta en çok mağduriyet yaşayan ben ve ailem dedim. Ama verilen kararlardan dolayı üzülen taraftarlardan sadece onlardan" sözleri sosyal medyada yankı bulurken onu televizyona çıkaran kanala ve program yapımcısına Trabzonspor taraftarından yoğun tepki geldi.

Ayrıca programnda bulunan teknik direktör Ümit Özat Bitnel'e "Sen de bir takımın kaderiyler oynadın" sözleri duyulsa da reyting uğruna, bir takımın kaderiyle oynayan Deniz Ateş Bitnel'i ekrana çıkardığı için tepki alan proghramdaki açıklamlar Trabzonspor taraftarını tatmin etmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler