Trabzonspor'un itirazı reddedildi! Aykut şoku

Aykut Demir davasında yapılan itiraz reddedildi

Trabzonspor'un itirazı reddedildi! Aykut şoku

Trabzonspor'da göreve geldiği günden bu yana büyük sorunlarla boğuşan yeni başkan Ahmet Ağaoğlu'na kötü bir haber daha geldi.

İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde transfer edilen ve 5 Eylül 2017'de sözleşmesi feshedilen Aykut Demir'in açtığı dava sonucunda Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, bordo mavililerin futbolcuya 5 milyon 542 bin lira ödemesine karar vermişti. Bu kararı Tahkim Kuruluna taşıyan Trabzonspor'a kötü haber geldi.

TFF Tahkim Kurulu aldığı kararla Trabzonspor'un başvurusunu redderek ödemenin yapılmasına hükmetti. Yapılan açıklamada  "Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği A.Ş.'nin, futbolcu Aykut Demir ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 23.11.2017 tarih ve E.2017/561 - K.2017/621 sayılı kararına karşı itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; - Duruşma talebinin reddine, - Esas hakkında karar verildiğinden; Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği A.Ş.'nin 09.04.2018 tarihli dilekçesine istinaden yürütmenin durdurulması talebi hakkında karar verilmesine yer olmadığına, - Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oyçokluğu ile karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor