Trabzonspor'un ilk kadın yöneticisi ilk röportajını Haber61'e verdi

Trabzonspor’un ilk kadın yöneticisi olma ünvanını alacak olan Eda Lermi Zorer Haber61’e konuştu.

Trabzonspor'un ilk kadın yöneticisi ilk röportajını Haber61'e verdi

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor 74. Olağan Kongresi, Hayri Gür Spor Salonu’nda devam ediyor. Kongreye tek aday olarak katılan Ahmet Ağaoğlu yönetim listesinde kadın aday olarak yer alan ve seçilmesi halinde ilk kadın yönetici olma özelliğini taşıyacak olan Eda Lermi Zorer Haber61 mikrofonlarıjna konuştu.

Kendisi hakkında bilgi vererek konuşmasına başlayan Zorer “40 yaşındayım. İstanbul’da doğdum. Aslen Trabzon Tonyalı’yım. Kendi hukuk bürom var. Spor hukuku uzmanıyım.Trabzonspor sevdalısıyım. “ifadelerini kullandı.

Zorer daha önce Sadri Şener döneminde çalışmalar yaptığını ancak yönetici sıfatını bu kongre sonrası alacağını belirterek “Şike sürecinde ilk Sadri başkanla çalışmaya başladık. Bir kadın olarak Trabzonspor’un çok önce bunu yapması gerekiyordu. Çok mutluyum ve gururluyum. Trabzon gibi bir şehirde kadının bu kadar futbolun erkek egemen olduğu bir iklimde kadın yöneticinin olmaması bir eksikmiş. İnsanlar çok destek veriyorlar. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor