Trabzonspor'un iki yıldızı için seferberlik

Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak ve Uğurcan Çakır seferberliği var.

Trabzonspor'un iki yıldızı için seferberlik

Süper Lig'de yarın Gaziantep FK deplasmanına çıkacak olan Bordo-Mavililer’de 2 yıldızın durumu kritik. Sakatlıkları nedeniyle dinlendirilen Uğurcan Çakır ve Abdulkadir Parmak’ın oynayıp oynamayacakları bugün belli olacak.

Malatyaspor maçında kasığından sakatlık yaşayan Abdulkadir Parmak ve üst adalesinde zorlanma olan Uğurcan Çakır için seferberlik ilan edildi. Sağlık ekibinin yoğun tedavi programı uyguladığı iki yıldız, dünkü antrenmana da çıkmadı. Ağrıları nedeniyle dinlendirilen iki futbolcunun kesin durumu bugün netlik kazanacak. Sağlık heyeti onay verirse hem Uğurcan hem de Parmak, Gaziantep yolculuğu öncesi kendilerini deneyecek. Teknik direktör Eddie Newton, iki oyuncusunun durumunu yakından takip ediyor. Son Malatya karşılaşmasında ilk 11’de olan Abdulkadir ve Uğurcan’ın durumuna göre yarınki Gaziantep FK mücadelesinin kadrosu netleşecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor