Trabzonspor'un hücum hattı göz kortkutuyor

Trabzonspor'da Guilherme'nin Gençlerbirliği karşısında ilk 11'de oynaması bekleniyor.

Trabzonspor'un hücum hattı göz kortkutuyor

Trabzonspor'un formda hücum hattı bugün oynanacak Gençlerbirliği maçında ilk kez bir arada olacak. Taraftarlarının şampiyonluk yolundaki inancını daha da artırmak isteyen bordo-mavili takımda devre arasında kadroya dahil edilen Guilherme de Gençlerbirliği maçında ilk 11'de sahada olacak.

Sosa, Nwakaeme ve Sörloth ile ligin ilk yarısında rakiplerine korku veren bordo-mavililer, Guilherme ve Ndiaye'nin gelmesiyle güçlenen ofansif hattıyla ilk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline almayı planlıyor.

EN BÜYÜK KOZLAR
Bordo-mavililerin 3 yabancı oyuncusu Sörloth, Nwakaeme ve Sosa takımın attığı gollerin yarısından fazlasına imza koydu. Avrupa Ligi, Türkiye Kupası ve Süper Lig'de oynanan maçlar baz alındığında Sörloth 21 gol+5 asistle 26 gole katkı yaparken, Nwakaeme 10 gol ve 8 asistle 18 gole, Sosa ise 5 gol+8 asistle 13 gole katkıda bulundu. Bordo-mavili takım üç kulvarda toplam 66 gol atarken, bu gollerin 36 tanesi bu üç isimden geldi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor