Trabzonspor'un Hoffenheim ile berabere

Trabzonspor, kampta 2. hazırlık maçında Almanya'nın Hoffenheim takımı karşılaştı.

Trabzonspor'un Hoffenheim ile berabere

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Linz şehrinde sürdüren Trabzonspor, Alman ekibi TSG Honffenheim ile oynadığı ilk ciddi sınavında 3-3 berabere kaldı. 

AÇILIŞI YUSUF YAZICI YAPTI 

Trabzonspor'un Alman ekibi karşısında ilk golü Yusuf Yazıcı'dan geldi. Müsabakanın 21. dakikasında sağ taraftan rakiplerinden sıyrılarak ceza sahasına giren ve şık bir vuruş yapan Yusuf takımını 1-0 öne geçirdi. Bordo-mavililerin ikinci golü ise 6. dakikada sonra Abdulkadir Parmak'tan geldi. Yusuf Yazıcı’nın ortasında ceza sahası içinde Abdulkadir'in sert şutunda savunma oyuncusuna da çarpan top filelere gitti. Trabzonspor’un gollerinden sonra rakip etkili olmaya başladı. 42 dakikada Szalai skoru 2-1’e getirirken, Nadiem’in 45. dakikada ağları havalandırarak skoru eşitledi. 

MÜSABAKANIN İKİNCİ YARISINDA RAKİP ETKİLİ BAŞLADI

Müsabakanın ilk yasında rakip takım etkili başladı. 48 dakikada gelişen Hoffenheim atağında Szalai Adam sağ çaprazdan düzgün bir vuruşla kaleci Uğurcan Çakır’ın sağından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve Alman ekibi 3-2 öne geçti. İkinci yarıda genç oyuncularıyla etkili olan Trabzonspor, Yusuf Sarı’nın 84. dakikada golüyle sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. 

Stat: Hofmanınger 

Hakemler: Almir Baruciç, Mario Scharinger, Savaş Çalışkan 

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira (Kamil Ahmet Çörekçi dk.63), Hüseyin Türkmen (Doğan Erdoğan dk63.), Gaston Campi (Ahmet Baha Bilgin dk.63), Abdurrahim Dursun (Ahmet Eren dk.63), Sosa (Cafer dk.63), Abdulkadir Parmak (Murat Cem Akpınar dk.63), Yusuf Yazıcı (Yusuf Sarı dk.63) , Abdulkadir Ömür (Ahmet Cambaz dk.63), Nwakaeme (Avdıjaj dk.63), Muhammet Akpınar (Koray Kılınç dk.63) 

TSG Honffenheim: Pentke Philipp (Alesander dk. 69), Joshua, Konstantinos, Ermin, Kevin, Havard, Sargis, Leonardo (Amid dk. 74), Nadiem (Lucas dk. 63), Lukas, Szalai Adam 

Trabzonspor'un Hoffenheim ile berabereTrabzonspor'un Hoffenheim ile berabereTrabzonspor'un Hoffenheim ile berabereTrabzonspor'un Hoffenheim ile berabere

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor