Trabzonspor'un hayırlı evlatları

Trabzonspor'un genç futbolcuları kazandıkları ilk parayla ailelerine yardım etti

Trabzonspor'un hayırlı evlatları

Altyapıdan yetişen ve bu sezon takımın 11’inin vazgeçilmezleri arasına giren 5 oyuncu Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Abdülkadir Parmak, Uğurcan ve Hüseyin Türkmen, kazandıkları ilk parayla ailelerine yardım etti.

Yusuf ailesine bir ev alırken, köyde yaşadıkları evde de kapsamlı tadilat yaptırdı. Ömür de Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde yaşayan ailesine ev alarak destek oldu. Türkmen hem ailesine borçlarını ödemeleri noktasında yardımcı oldu hem de ev aldı. Parmak da aynı yolu izledi. Uğurcan ise destek olmak amacıyla önce araba daha sonra da ev aldı. Bu hareketler 'İşte hayırlı evlatlar' şeklinde yorumlandı.

OYNADIKÇA COŞARIM
Trabzonspor forması ile 24 yaşında tanışan ancak geç bulduğu fırsatı iyi değerlendiren Abdülkadir Parmak, oynadıkça performansının daha iyi olduğunu söyledi. Parmak, "Sosa'nın tecrübelerinden faydalanıyorum. Bizim başarımızın tek nedeni aile olmamız. Yabancısıyla Türk'üyle aile olmamız. Seri yakaladık. Malatya maçında iyi bir futbol oynayıp kazanmak istiyoruz" dedi. Abdülkadir, hep beraber kolbastı oynamalarına ilişkin de "Orada öylesine gelişti. Müzik çaldı patladık. Bizim düğünlerde sürekli kolbastı oynadık" diye konuştu.

YUSUF BURSA'DA KALDI
Futbolculara Bursaspor maçının ardından iki gün izin verildi. Birçok oyuncu ailesinin yanına giderken bordo-mavili takımın kaptanlarından Yusuf Yazıcı ise tatilini Bursa'da geçirdi. Bursa'nın tarihi ve turistik yerlerini gezen ve bu mekanlardan fotoğraflar paylaşan 22 yaşındaki yıldız, şehre duyduğu hayranlığı da dile getirdi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor