Trabzonspor'un hali ne olacak?

Trabzonspor ilk yarıda ortaya koyulan performansla umut vermedi. Yine transfer çare olarak görünüyor...

Trabzonspor'un hali ne olacak?

Süper Lig’de tarihinin en kötü dönemini yaşayan Trabzonspor’da herkes “Ne olacak bu takımın hali?” sorusunu sormaya başladı. Sezona, ’50. yılda şampiyonluk’ sloganının altyapısını yapmak için başlayan ancak ilk yarı sonunda büyük bir hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor’da ne yazıkki evdeki hesap çarşıya uymadı.

Sezon başında transferler için bonservis bedelleri ve menajerlik ücretlerine 14 milyon euro (50 milyon TL) harcanmasına rağmen bunun karşılığını sahada alamayan Bordo-Mavili yönetim, ikinci yarı öncesinde takımı ayağa kaldırmak için yine transferde taarruzuna geçti. Teknik Direktör Ersun Yanal ise kaliteli transfer ile takımın performansını yukarı çekmek zorunda olduklarının altını çiziyor.
 
Trabzonspor’un içinde bulunduğu ekonomik darboğaz, transfer için de Bordo-Mavililer’in önünü tıkarken, bu imkansızlıklar ile yapılacak transferin ne derece kaliteli olacağı bir başka önemli konu. Trabzonspor’da birkaç mevki dışında tüm mevkiler tel tel dökülürken, yönetim ve teknik ekibin transferde önceliği kimden yana kullanacağı ise merak konusu. 

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor