Trabzonspor'un gurbetçi taraftarlarından çağrı

Trabzonspor'un gurbetçi taraftarları kendileri için bir düzenlemenin yapılmasını istiyor.

Trabzonspor'un gurbetçi taraftarlarından çağrı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav sezonuna 3 puanla başlamanın sevincini yaşarken gurbetçi taraftarlar Passolig uygulamasının biran önce düzenlenmesini istedi.


Sezona iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor taraftar desteğini arkasına alarak çıktığı maçtan Burak Yılmaz’ın attığı iki golüyle galip ayrıldı. Bordo-mavili taraftarın izlediği karşılaşma önce gurbetçi taraftarların tepkisi vardı. Trabzonspor’un sadece 2 maçını takip edebildiklerini belirten gurbetçi taraftarlar Passolig ve Trabzonspor yetkililerine seslenerek gurbetçilere özel bir kampanyanın yapılmasını, 1 aylık zaman dilimi içinde statta maç izleyecek taraftarlara kimlikleri ve pasaportlarını göstermek koşulu ile stada bilet ile giriş kolaylığının sağlanması görüşünü getirdiler.

UÇAKLI KOMBİNE

Trabzonspor’da geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından sonra Akyazı Stadına geçilmesi ile çeşitli kampanyalar yapılmıştı. Bu kampanyalardan biride Uçaklı kombine kampanyasıydı. Geçtiğimiz sezon bu uygulamadan faydalanan çok sayıda taraftar uygulamanın bu sezon da yapılması için Bordo mavili yönetime çağrı yaptılar.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor