Trabzonspor'un gündemindeydi Ankaragücü kaptı

Trabzonspor'un istediği belirtilen isimlerden Osmanlısporlu futbolcu Ankaragücü'ne imza attı

Trabzonspor'un gündemindeydi Ankaragücü kaptı

Trabzonspor'un Osmanlıspor'dan istediği isimlerden biri olan Tiago Pinto Ankaragücü'ne transfer oldu.

Osmanlıspor'un istediği uçuk rakamlar nedeniyle Trabzonspor'a transferi gerçekleşmeyen Pinto sarı lacivertlilerle 3 yıllık sözleşme imzaladı

30 yaşındaki Portekizli futbolcu, imza sonrası takımın Erzurum kampına dahil olup takım arkadaşları ve teknik heyetle tanıştı. Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Pinto transferiyle kadrolarını güçlendirdiklerinin altını çizerek, "Pinto kendisini ispat etmiş bir futbolcu. Hocamızın raporu doğrultusunda ihtiyaç duyulan bölgelere transferler sürecek" dedi. Pinto ise "A.Gücü'nün bu şehir için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Taraftarlarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

OSMANLISPORLU YÖNETİCİLER AÇIKLAMIŞTI

Trabzonspor'un Pinto ile ilgilendiğini Osmanlıspor'un yöneticileri açıklamış, Serdar Gürler, Umar, Musa ve Pinto için bordo mavililerin girişimde bulunduğunu ifade etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor