Trabzonspor'un gündemindeki Sturridge, Falcao'yu mu bekliyor?

Trabzonspor'un haftalardır transferi için yoğun çaba harcadığı Sturridge'in, Galatasaray'ın Falcao transferine odaklı hareket edeceği iddia edildi.

Trabzonspor'un gündemindeki Sturridge, Falcao'yu mu bekliyor?

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Liverpool ile sözleşmesi sona eren İngiliz forvet Daniel Sturridge'i kadrosuna katmak isteyen bordo-mavililer, görüşmelerini sürdürüyor. 29 yaşındaki futbolcunun ailesi Trabzon'a gelerek hem şehri görmüş hem de Karadeniz temsilcisi ile transfer temaslarında bulunmuştu.

Trabzonspor’un golcü oyuncuya son bir teklif yaparak beklemeye geçtiği, olumsuz bir sonuç alması halinde b ve c planlarını devreye sokacağı belirtildi.

Trabzonspor’a dev rakip

İngiliz gazatelerinde yer alan haberlerde, Sturridge ile Trabzonspor haricinde Monaco’nun da ilgilendiği, özellikle yıldız ismi Falcao’nun Galatasaray’a transfer gerçekleşmesi durumunda Sturridge’e cazip bir teklif ile gidecekleri öğrenildi.

Sturridge zaman mı kazanmaya çalışıyor?

Monaco’ya imza atmaya sıcak baktığı öğrenilen Sturridge’in, Falcao’nun Galatasara’ya transferi sürecini yakından takip ettiği ve gerçekleşmemesi halinde Trabzonspor kapısını açık tutmaya çalıştığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor