Trabzonspor'un gündemindeki isim resmen...

Son günlerde adı sıkça bordo mavililerle anılan Mas'ın hocası ayrılık haberini verdi

Trabzonspor'un gündemindeki isim resmen...

Ocak ayında transferlerle kadrosunu güçlendirmeye hedefleyen Trabzonspor'la adı sıkça anılan Arjantinli Emmanuel Mas'ın hocası Diego Aguirre oyuncusunun takımdan ayrılacağını doğruladı.

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istediği iddia edilen sol bek Mas için konuşan San Lorenzo'nun teknik direktörü Diego Aguirre  “Mas, son Lanus maçında oynamak istemediğini, ayrılmayı planladığını söyledi. Biz de kararına saygı duyduk ve kadrodan çıkardık” ifadelerini kullandı.
emmanuel mas
Bu ifadelerin ardından Arjantin basınında çıkan haberlere göre Trabzonspor, Mas transferini maksimum 1.5 Milyon Euro'ya bitirmeyi hedefliyor. 

Sözleşmesi 2017'nin Haziran ayında bitecek olan Mas bu sezon takımıyla 11 maça çıkarken 1 gol 1 de asist üretti. 27 yaşındaki yetenekli futbolcu Arjantin Milli Takımı'nda da 7 kez forma giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler