Trabzonspor'un beklediği olmadı!

Trabzonspor'un grubunda Gümüşhanespor ile Kızılcabölükspor karşı karşıya geldi.

Trabzonspor'un beklediği olmadı!

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubundaki rakibi Gümüşhanespor’un Kızılcabölükspor deplasmanından 1 puan alması ile gruptan çıkamadı.


Denizli’de oynanan ve saat 14:00’de başlayan Kızılcabölükspor Gümüşhanespor karşılaşmasının 42. dakikasında Emircan Sayar Kızılcabölükspor’u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın son anlarına kadar baskılı oynayan Kızılcabölükspor 87. Dakikada Gümüşhanespor’da Ali Özgün’ün golüne engel olamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bu skorla Konyaspor’un ardından Gümüşhanespor Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura yükselirken Trabzonspor’un umutları bitti.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarında aynı grupta bulunan ve aynı puana sahip iki takım arasından, bir üst tura çıkacak olan takım genel averaja değil iki takım arasında oynanan maçlardaki averaja bakılarak belirleniyor.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler