Trabzonspor'un gri forması neden geç çıkacak?

Trabzonspor 2019-20 sezonunun iki formasını tanıttı. Gri forma ise Temmuz ayında çıkacak

Trabzonspor'un gri forması neden geç çıkacak?

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor gelecek sezon için çalışmalarını sürdürürken yeni sezonda giyilecek formaların ikisi satışa çıkarıldı. Bu yıl parçalı ve düz bordo formayı tercih eden Trabzonspor 3. formasını ise Temmuz ayında çıkaracak. Gri olacak forma da bölgesel işlemelerin olacağı belirtiliyor.

Bu noktada ilk iki forma erken çıkarken gri formanın neden çıkmadığı taraftarlar arasında merak konusu oldu. Edinilen bilgilere göre; Bordo mavili kulüp, forma tedarikçisi Macron tarafından sunulan 2019-20 sezonu katoloğundan parçalı ve düz bordo formaları seçti. Böylece katalogda olan formalar Macron tarafından hızlı bir şekilde hazırlanarak kulübe teslim edildi. İki formanın dışında Macron bir forma özel tasarım hakkı verirken Trabzonspor gri üzerine bölgesel detayların işlendiği bir tasarım istedi. Tasarım ile ilgili sürecin devam etmesi ve formaların hazırlanma süreci uzun olacağından dolayı 3. formanın piyasa sürülmesi için Temmuz ayı belirlendi.

Öte yandan daha önce formalarda logo yerine "Macron" yazısını kullanan firma bu yıl itibariyle tüm ürünlerinde logo kullanmaya başladığı için Trabzonspor formalarında da bu logo yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor