Trabzonspor'un golcüsü için flaş yorum: Boyu 1.95 ama...
Trabzonspor'un yeni golcüsü Alexander Sörloth için övgü dolu yorumlar bitmiyor.
Kasımpaşa ile Trabzonspor yenişemedi. Süper Lig'in ilk haftasında Kasımpaşa'nın Trabzonspor'u konuk ettiği maç 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Trabzonspor'un golü Sörloth'tan gelirken Kasımpaşa'nın golü Aytaç'tan geldi.
Sörloth’un 4-4-2 oynayan trakımda daha fazla faydası olacağını belirten Ali Ece “Trabzonspor Sturidge’yi transfer ederse, Ekuban yerine Sturidge sağ tarafta Abdulkadir Ömür ile 4–4-1-1 yada 4-4-2 oynarsa Trabzonspor daha etkili olabilir. Sörloth’un indireceği veya yapacağı asistler tehlikeli olur. Boy 1.95 ama yavaş değil. Topu çok iyi sakladığı gibi, topu alıp peşinden savunmayı sürükleyebiliyor. Rakibi attığı çalımla ekarte edebiliyor, vücudunu çok iyi kullanıp arkadaşlarına alan açabiliyor. Haftalar geçtikçe takım arkadaşları ile aynı dili konuşmaya başlayacaklar. “ dedi.
ama doğru behlül vardı değilmi unuttum ben gerçi trabzonlu olunca wakaemedende iyi oluyor gıcık oluyorum habu trabzonluların egoistliklerine sanki bu ülkeyi bu trabzonsporu sadece bunlar kurdu bunlar daha çok seviyor
Fitneci herif seni!!